::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربری :   پسورد :



تابلو اعلانات

◘ نتایج مسابقات انتخاب مدیر برای انجمن ویدئو لرن ◘


تعداد بازدید : 1564
نویسنده پیام
arash27 آفلاین



ارسال‌ها: 5
عضویت: 18 /2 /1394
تشکر ها: 4
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
سلام دوستان
طی یک پروژ امتحانی از من خواسته شده که درایو E را با استفاده از سورس #c بردارم همان طوری که این کار در ریجستری قابل انجام است مخفی کردن درایو با ریجستری
میشه لطف کنید سورس #c این برنامه را بهم بدید؟ در ضمن من تو #c مبتدی هستم و معلممون همچین آموزشی بهم نداده پس اگه میشه کل سورس رو بهم بدید.باتشکر
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 18:12
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
admin آفلاین



ارسال‌ها: 883
عضویت: 18 /3 /1393
تشکر ها: 734
تشکر شده: 671
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 1
سلام
در حال ساخت سورس کد برای شما هستم.
لینک دانلود رو در همین تاپیک قرار میدم ...
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 19:07
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : arash27 ,
admin آفلاین



ارسال‌ها: 883
عضویت: 18 /3 /1393
تشکر ها: 734
تشکر شده: 671
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 2
بفرمایید این هم دقیقا همون سورسی که میخواید با استفاده از ریجیستری :
لینک دانلود : کلــــیــــک کنــــیــــد
پسورد فایلها : www.video-learn.net
ضمنا این سورس امکان مخفی کردن تمام درایو ها به انتخاب شما رو داره !
موفق باشید
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 19:25
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : arash27 ,
admin آفلاین



ارسال‌ها: 883
عضویت: 18 /3 /1393
تشکر ها: 734
تشکر شده: 671
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 4
نقل قول از arash27
خیلی خیلی ممنونم
فقط 2تا سوال دارم
اگه بخوام درایو دیگه بردارم باید مثلا دریوا c,باید کجای سرور تغیرر بدم؟
واگه درایو خاصی از این روش برداشتم چطوری باید برشگردونم؟

برای مورد اول کافیه در خط کد زیر عدد 4 رو تغییر بدید به عدد مربوطه درایو در ریجیستری که در همون لینکی که دادید وجود داره :
کد:
rKey1.SetValue("NoDrives", Convert.ToInt32("4", 16), RegistryValueKind.DWord);
برای مورد دوم هم داخل سورس کدهایی برای Unhide کردن وجود داره.

جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 21:14
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : arash27 ,
arash27 آفلاین



ارسال‌ها: 5
عضویت: 18 /2 /1394
تشکر ها: 4
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 5
خیلی ممنونم
فقط موقع اجرا ارور میده
هر درایویو که انتخاب میکنم همین ارور میده
چیکارکنم؟
فایل های پیوست شده
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 21:15
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
admin آفلاین



ارسال‌ها: 883
عضویت: 18 /3 /1393
تشکر ها: 734
تشکر شده: 671
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 6
نقل قول از arash27
خیلی ممنونم
فقط موقع اجرا ارور میده
هر درایویو که انتخاب میکنم همین ارور میده
چیکارکنم؟

والا برای خودم که اروری نمیده.
وارد کدهای رویداد کلیک Button_1 بشید کدهای این رویداد رو از داخل Try بیرون بیارید.
بعد برنامه رو دوباره اجرا کنید و متن ارور + خطی که ارور ازش گرفته میشه رو قرار بدید.
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 21:25
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
arash27 آفلاین



ارسال‌ها: 5
عضویت: 18 /2 /1394
تشکر ها: 4
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 7
ی لحظه صبر کن
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 21:27
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
arash27 آفلاین



ارسال‌ها: 5
عضویت: 18 /2 /1394
تشکر ها: 4
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 8
ببخشید متنی که آبی هستو بردارم؟
فایل های پیوست شده
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 21:31
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
admin آفلاین



ارسال‌ها: 883
عضویت: 18 /3 /1393
تشکر ها: 734
تشکر شده: 671
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 9
تغییرات رو اعمال کردم دانلود کنید : لینک
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 21:41
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : arash27 ,
arash27 آفلاین



ارسال‌ها: 5
عضویت: 18 /2 /1394
تشکر ها: 4
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 10
برای اجرا برنامه باید Drive Conceal اجرا کرد بعد رو start بزنم دیگه؟!!!!!!!!!!!!11
ولی بازم این ارور داد .میگم شاید مشکل از pc منه یا اگه نمیشه وقتتو نمیگیرم والله تا الانشم خیلی شرمنده تو شدم
راستی اگه TeamViewer 9 داری میخوای بیا خودت چک کن شاید من اشتباه میکنم
فایل های پیوست شده
جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 22:00
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
admin آفلاین



ارسال‌ها: 883
عضویت: 18 /3 /1393
تشکر ها: 734
تشکر شده: 671
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 11
نقل قول از arash27
برای اجرا برنامه باید Drive Conceal اجرا کرد بعد رو start بزنم دیگه؟!!!!!!!!!!!!11
ولی بازم این ارور داد .میگم شاید مشکل از pc منه یا اگه نمیشه وقتتو نمیگیرم والله تا الانشم خیلی شرمنده تو شدم
راستی اگه TeamViewer 9 داری میخوای بیا خودت چک کن شاید من اشتباه میکنم

نسخه Team Viwer 10 رو دارم !
یوزر و پسورد رو برای من پ.خ کنید بیام روی سیستمتون.
شنبه 19 اردیبهشت 1394 - 11:51
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
miniel آفلاین



ارسال‌ها: 1
عضویت: 8 /7 /1399
درخواست برداشتن درایو E با استفاده از #C
RE : 13
بلیط هواپیما تهران
https://canvas.cornell.edu/eportfolios/454/Home/air
سه شنبه 08 مهر 1399 - 21:20
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش


تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تاپیک های مرتبط
موضوع تاریخ تعداد پاسخ آخرین ارسال بازدید
[Post_Title] [Post_Date] [Post_Answer] [Post_Last_User] [Post_Hit]
پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح