::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربری :   پسورد :



تابلو اعلانات

◘ نتایج مسابقات انتخاب مدیر برای انجمن ویدئو لرن ◘


تعداد بازدید : 712
نویسنده پیام
fns4565 آفلاین



ارسال‌ها: 25
عضویت: 26 /1 /1395
تشکر شده: 15
آموزش کار با پنجره Tool Window در ویژوال استودیو
در هنگام انجام عمل اشکال زدایی کدها یا Debugging در ویژوال استودیو، پنجره tool window در قسمت پایین برنامه عوض شده و پنجره های جدیدی ظاهر می شوند (علی رغم این که شما آن ها را خاموش یا غیر فعال کرده باشید). پنجره های جدید باز شده با نام “Locals”، “Watch”، “Call Strack” و “Immediate window” بوده، که مرتبط با عملیات Debugging هستند. در این بخش به بررسی هریک از ابزارها خواهیم پرداخت.
پنجره Locals :
این پنجره، ساده ترین ابزار این بخش می باشد. هنگامی که برنامه به یک Breakpoint می رسد، تمامی متغیرهای محلی کد یا variables local در این پنجره لیست شده و به شما امکان می دهد تا با یک نگاه سریع اطلاعاتی مثل نام، نوع و مقدار آنها را مشاهده نمایید. شما حتی می توانید بر روی نام متغیر مورد نظر خود در جدول کلیک نموده و با انتخاب آیتم “Edit Value”، به متغیر انتخاب شده یک مقدار جدید بدهید. این کار امکان امتحان کردن کدهای برنامه را در شرایط مختلف دیگر می دهد.
پنجره Watch :
پنجره Watch Window تا حدودی شبیه پنجره Locals است. با این تفاوت که در این پنجره می توانید تصمیم بگیرید کدام یک از متغیرها به عنوان محلی local یا سراسری global تعیین شوند. شما می توانید متغیر مورد نظر خود را به محل درگ کردن از کد صفحه، یا پنجره Locals و یا نوشتن نام آن در آخرین خط خالی، تحت نظر گرفته و به پنجره Watch اضافه کنید. متغیرهای لیست Watch تا زمانی که آن ها را حذف نکنید، در پنجره باقی خواهند ماند، اما مقدارشان فقط در زمانی که وارد محدوده کد مرتبط با آن ها بشوید، به روز می شود. برای مثال، یک متغیر متعلق به تابع A در زمانی که درون کد تابع B باشید، Update نمی شود. همانند پنجره Locals می توانید بر روی متغیر مورد نظر خود کلیک راست کرده و با انتخاب گزینه “Edit Value”، مقدار آن را تغییر دهید.
پنجره Call Stack :
پنجره Call Stack ، سلسله مراتب یا hierarchy اجرای توابع برنامه را نشان می دهد. برای مثال اگر تابع A تابع B را فراخوانی کرده و تابع B تابع C را فراخوانی می کند، این ارتباطات را می توانید در پنجره Call stack مشاهده کرده و بر روی کد هر یک از تابع ها در صورت تمایل پرش کنید. شما همچنین می توانید ببینید چه پارامترهایی به هر تابع پاس داده می شوند.
کد مثال های این درس، بسیار ساده بودند و به راحتی می توانید مسیر پیمایش تابع را مشاهده کنید. اما در پروژه های بزرگ، فهمیدن ترتیب اجرای توابع و پارامترهای هریک از آن ها، امر ضروری بوده که با Call stack می توان انجام داد.
پنجره Immediate Window :
پنجره Immediate Window می تواند کاربردی ترین پنجره عملیات Debug باشد. این پنجره به شما امکان می دهد، بخش های مورد نظر خود را از کد برنامه انتخاب کرده و اجرا نمایید. همچنین می توانید مقادیر متغیرهای آن ها را چک کرده و یا تغییر دهید.
فقط کافی است کد مورد نظر خود را در پنجره نوشته و با زدن دکمه Enter آن را اجرا نمایید. نام هر متغیر را تایپ نموده و مقدار آن را در خروجی چاپ کنید. مقدار متغیر مورد نظر خود را با نوشتن a=5 تغییر داده و همان لحظه نتیجه تغییر را در کد مشاهده کنید. پنجره Immediate Window همانند یک ترمینال در C# است، به محض نوشتن کد یا تغییر در برنامه، خروجی را مشاهده خواهید کرد.
دوشنبه 01 آذر 1395 - 11:09
ارسال پیام نقل قول تشکر / موافقم / آفرین گزارش
1 کاربر از fns4565 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : karim_orooji ,


تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تاپیک های مرتبط
موضوع تاریخ تعداد پاسخ آخرین ارسال بازدید
[Post_Title] [Post_Date] [Post_Answer] [Post_Last_User] [Post_Hit]
پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح